محلول گلیسیرین Laboratory
گزینه های در دسترس
لطفا برای سفارش تماس بگیرید.
گلیسرول یا گلیسیرین، الکل سه عاملی است که به دلیل دارا بودن پیوند هیدروژنی با هر نسبتی در آب و اتانول حل میشود ولی در دیگر حلالها بسیار کم محلول است. گلیسرول در حضور گرما و مواد آبگیر، آب از دست داده و به آلدهید دودکننده با بوی بد که مخاط را به شدت آزار میدهد تبدیل میشود. ایجاد آکرولئین با این مشخصات راهی برای تشخیص گلیسرول است. گلیسرول ۳ گروه هیدروکسیل دارد که مسئول حلالیت در آب میباشد. گلیسرول در طبیعت بیشتر به صورت ترکیب با اسیدهای چرب مشاهده می شود. برای نمونه یک مولکول گلیسرول با ۱ یا ۳ اسید چرب مونوگلیسرید یا تریگلیسرید را میسازد.
خصوصیات محلول گلیسیرین
- گلیسرول در اتانول و دیگر حلال های آلی بسیار کم محلول است.
- گلیسیرین به هر نسبتی در آب حل می شود.
- گلیسرول شفاف، بی رنگ، بی بو و چسبناک است.
موارد مصرف محلول گلیسیرین
- از گلیسیرول خالص در داروسازی استفاده میشود.
- گلیسیرین برای تهیه لوسیون کرم های صورت به کار میرود.
- این ماده برای تهیه لوازم آرایشی نیز استفاده میشود، چون حلال خوبی است و باعث جذب رطوبت در سطح پوست میشود و پوست را نرم و چرب میکند.
- در ساخت مواد منفجره مثل نیترو گلیسیرین، برای روغنکاری ابزارها و تاسیسات فلزی و نیز برای جلوگیری از یخ بستن جک های هیدرولیکی از گلیسیرین استفاده میشود.
مشخصات محصول
نام اصلی:
محلول گلیسیرین Laboratory دکتر مجللی
نام لاتین: Glycerol Laboratory
Catalog No: 22705
CAS No: 5681
نام های مترادف: 1,2,3-Propanetriol,
| خصوصیات محصول | |
|---|---|
| فرمول شیمیایی | C3H8O3 |
| جرم مولکولی | 92.10 g/mol |
| چگالی | 1.26 g/cm3 |
| دمای ذوب | 18 cº |
| دمای بخار | 290 cº |
| درصد خلوص | 99-101% |
| پی اچ | 5( 100 g/l, H2O, 20 cº ) |
| مشخصات عمومی | |
| شرایط نگهداری | 5( 100 g/l, H2O, 20 cº ) |
| مشخصات فنی | |
| جرم مولکولی | 92.10 g/mol |
| درصد خلوص | 290 cº |
| دمای بخار | 18 cº |
| دمای ذوب | 18 cº |
| فرمول شیمیایی | C3H8O3 |
| پی اچ | 99-101% |
| چگالی | 1.26 g/cm3 |
